esterperemiquel


Hola!
Som dues dones que ens i.llusionem molt amb allò que fem. Disfrutem imaginant, creant, pintant, compartint...

Perquè som mares sabem que la gestació i el naixement d´un nadó
 són experiències meravelloses i volem participar d´aquest moment, encara que sigui entre bambolines i discretament, en un altre pla, desde aquí. Ens agrada col.laborar amb vosaltres, futures mamis,  per preparar un espai acollidor, alegre, harmoniós i màgic, donant-li aquest toc especial que tenen les coses fetes a mà, fetes amb amor.

En aquest blog hi trobaras una mostra de les nostres col.leccions per el bressol i robeta de primera posada. Imagina i demana... Ens encanta que l´habitació  del teu nadó sigui única, com ell!

Qui som

Em presento : sóc l´Ester, la que diseya, pinta i us acompanya a l´hora de decorar el niuet pel nou nat. Vaig començar el 2002 en un petit espai i amb una gran il.lusió. Ben aviat una clientela entusiasta, em va ajudar a crèixer, en el sentit mes ampli de la paraula. No entraré en detall d´aquests 11 anys, però sí que vull compartir el què sento: continúo tenint somnis i segueixo volent ajudar a crear espais de somnis per els nadons que acaben d´arribar a aquest mòn, segueixo volent  acaronar-los amb aquestes teles que pinto amorosament.

En el trajecte m´he trobat amb la Maria, juntes volem compartir amb tu les nostres il.lusions y repartirles a un gran nombre de families. 

Una abraçada,
Ester i Maria