Al teu gust


AL TEU GUST
En aquest espai et volem presentar una mostra de variacions que fem dels diferents models. A vegades Pot ser simplement un canvi de color del teixit, o bé canvi de color en el dibuix, o ambdues coses. També pots veure canvis mes substancials. El fet de personalitzar les peces fa que  tinguis la oportunitat d´adquirir les peces amb un toc especial, com diu el títol: AL TEU GUST.Un protector amb la funda nòrdica del model ABELLES  com a exemple de personalització. 


Aquesta és la funda nòrdica del model ABELLES, tal com presentem en el catàleg. Com pots veure en la imatge superior, el canvi és significatiu!
Hem sobreposat aquesta imatge perquè puguis veure com canvia el mateix model en canviar el color de la tela (blau marí i vainilla) i del pintat.Cette photo montre comment un modèle peut être personalisé en changeant la couleur du tissu (bleu marine et vanille) et de la peinture.
In this picture you can see how the design changes when we use different fabric colors (marine blue and vanilla) and paints.Aquesta és la carta de colors del teixit. Pots escollir entre 39 referències!!